Loonbedrijf

Loonbedrijf Steringa met een uitgebreid machinepark

Loonbedrijf voor grondwerk? Kranen nodig voor het aanleggen van terreinen en het uitgraven van sleuven? Firma Steringa is hét loonbedrijf dat beschikt over de capaciteit en kennis om passend in te spelen in vraagstukken op diverse terreinen. Van grote bouwprojecten tot kleine tuinen, op onze website geven we u graag een beeld van onze mogelijkheden. Als loonbedrijf werken wij al vele jaren voor opdrachtgevers in verschillende branches. Vooral binnen de tuinbouw zijn wij een bekend begrip. Naast de tuinbouw voeren wij projecten binnen de bouw en infra uit. Projecten voeren wij op een veilige en efficiënte wijze uit. Indien wij zelf niet over de benodigde materialen beschikken huren wij deze. Hierdoor kunnen wij in al uw wensen voorzien.

Loonbedrijf Steringa

Loonbedrijf Steringa voert werkzaamheden uit voor een diversiteit aan opdrachtgevers. In de afgelopen jaren hebben wij vele (vaste) klanten hun weg naar ons weten te vinden. Dit komt mede door de diverse voordelen die wij bieden:

Ons machinepark bestaat uit kranen, kilverbakken, tractoren, strooikarren, walsen en spitmachines. Hiermee kunnen wij o.a. graafwerkzaamheden en andere grondwerkzaamheden uitvoeren. Onze machines worden regelmatig gekeurd. Hierdoor kunnen afwijkingen worden voorkomen. Afspraak met ons loonbedrijf? Neem contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

Firma Steringa logo
Firma Steringa
Loonbedrijf Steringa met een uitgebreid machinepark
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Certificaten

  

Firma Steringa logo
Firma Steringa

Copyright © 2022 Firma Steringa | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index